WEBERCOL SMART W

WEBERCOL SMART W është një kollë ose ngjitës i bardhë për pllaka qeramike

Ngjyra

E Bardhë

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Weber

Përshkrimi

Webercol Smart W është një ngjitës i parapërgatitur me bazë çimento portland të bardhë, inertesh të përzgjedhura dhe aditivësh specifikë që përmirësojnë ngjitjen dhe punueshmërinë.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!