Help

        Kontakt

DW 2200 RAPID PLUS

Ngjitës me bazë çimento dy komponentësh shumë fleksibël për ngjitjen e pllakave qeramike, gres, porcelan, etj ne sipërfaqe të vështira.

Njësia

Bidon, Thes

Sasia

6.5 L, 25 KG

Marka

Dast

Përshkrimi

DW 2200 RAPID PLUS përdoret për shtrimin e pllakave qeramike, gres dhe porcelan, pllaka të dimensioneve të ndryshme në sipërfaqe të ndryshme të tilla si: beton, veshje izoluese, çimento, suva, pllaka të vjetra, etj. Ky produkt është i përshtatshëm për brenda dhe jashtë. DW 2200 RAPID PLUS gjithashtu mund të aplikohet në sipërfaqe të deformueshme si pllaka gipsi, druri, apo dysheme me ngrohje qendrore për shkak të komponentit B, i cili përmirëson parametrat teknike të ngjitjes.

Specifikime Teknike

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!