Addi R

Addi R është një grafiato silikoni e pasuruar me silikon.

Njësia

Kovë

Sasia

25 KG

Marka

Knauf

Përshkrimi

ADDI është një llaç përfundimi i fasadës së pasuruar me silikon i bazuar në ujë, i destinuar për sistemet e fasadave të kontaktit me EPS dhe lesh mineral.

Në dispozicion në granulim 1.5mm dhe 2.0 mm.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!