Help

        Kontakt

CHIMENEA S DP 10 ALU

Trashësia

30mm

Marka

Knauf Insulation

Përshkrimi

CHIMENEA S DP 10 ALU eshte nje pllake me dendesi te madhe . Perdoret ne oxhaqe dhe vende me temperature te larte.

Specifikime Teknike

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!