RENOFUGA

RENOFUGA është masë që shërben për fugim të pllakave

Sasia

20 KG

Njësia

Thes

Marka

Renova

Përshkrimi

Renofuga Përdoret për fugim të pllakave nga qeramika, mermeri, graniti,guri artificial, mozaiku në hapësirat e
brendshme dhe të jashtme.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!