DW 5000

DW 5000 është një ngjitës thiksotropik, elastik, i gatshëm për përdorim, me bazë ujore

Ngjyra

E Bardhë

Njësia

Kovë

Sasia

5 KG, 25 KG

Marka

Dast

Përshkrimi

DW 5000 është një ngjitës thiksotropik, elastik, i gatshëm për përdorim, me bazë shpërndarjen ujore të estereve poliakrilike dhe shtesa të veçanta. Eshtë rezistent ndaj lagështisë, acideve të holluara, sipërfaqeve alkalike (beton, suva), dhe nuk ndikon materialet e ndjeshme ndaj holluesve. Ka jetëgjatësi të madhe i hapur, të mjaftueshëm për shtresa sipërfaqesh të mëdha, duke krijuar ngjitshmëri të shkëlqyer si në sipërfaqe me llustër ashtu dhe në sipërfaqe të ashpra. Shfaq rezistencë të madhe fillestare dhe përfundimtare në ngjitje. Renditet në kategorinë D2TE sipas EN 12004.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!