DW 9000 EPO UNI

DW 9000 EPO UNI është një kollë ose ngjitës universal me bazë epokside.

Ngjyra

Gri

Njësia

Kovë

Sasia

1 L, 10 L

Marka

Dast

Përshkrimi

DW 9000 Epo - Uni është ngjitës 2 - komponentësh i cili nuk përmban solvent. Karakterizohet nga rezistenca të larta në ngjeshje, përkulje si dhe forcë ngjitëse. DW 9000 Epo - Uni është rezistent ndaj disa acideve, alkaleve, agjentë gërryes për beton, agjentë pastrimi, uji detit dhe ujë të kripur. Produkti karakterizohet nga punueshmeri e shkëlqyer dhe mjetët e punës pastrohen lehtësisht me ujë para se të forcohet.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!