Eurofisi EPS Grafit

Eps Grafit (Graphite) janë pllakat e polistirenit të zgjeruar EPS Grafit përdoren për izolim termik në sistemet e fasadave ETICS në përputhje me ETAG 004.

Njësia

Sasia

1

Pesha për m³

≅15

Marka

Eurofisi

Përshkrimi

Pllakat e polistirenit të zgjeruar EPS Grafit përdoren për izolim termik në sistemet e fasadave ETICS në përputhje me ETAG 004. Pllakat instalohen me ngjitës fasade ose me shtojcë mekanike shtesë. Gjatë instalimit ne duhet të ndjekim udhëzimet e instalimit dhe rregulloret e zbatueshme profesionale dhe ligjore.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!