Kategori: , Etiketë:

FassadenFarbe

FassadenFarbe është një bojë universale për fasadë me fuqi të shkëlqyer mbuluese, e krijuar në bazë të disperzimit akrilik në kombinim me mbushës cilësorë dhe me pigmente. E destinuar për lyerjen e të gjitha nënshtresave minerale, e lehtë për t’u përdorur, e përshkueshme nga avulli, me rezistencë të shkëlqyer ndaj kushteve të motit dhe harxhimit. Mund të nuancohet në gamë të gjerë ngjyrash. Të ruhet në vend të thatë dhe të mbrohet nga dielli & ngricat. Afati i përdorimit:18 muaj nga data e shënuar në paketimin origjinal.

Njësia

Kovë

Sasia

20 KG

Marka

Renova

Përshkrimi

FassadenFarbe është një bojë universale për fasadë me fuqi të shkëlqyer mbuluese, e krijuar në bazë të disperzimit akrilik në kombinim me mbushës cilësorë dhe me pigmente. E destinuar për lyerjen e të gjitha nënshtresave minerale, e lehtë për t’u përdorur, e përshkueshme nga avulli, me rezistencë të shkëlqyer ndaj kushteve të motit dhe harxhimit. Mund të nuancohet në gamë të gjerë ngjyrash. Të ruhet në vend të thatë dhe të mbrohet nga dielli & ngricat. Afati i përdorimit:18 muaj nga data e shënuar në paketimin origjinal.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!