Kategori: , Etiketë:

RENOFIX 700

RENOFIX 700 është një grafiato minerale për brenda dhe jashtë. Është material bashkëkohor ndërtimi me cilësi të lartë. Suva strukturale përfundimtare për fasada dhe për sipërfaqe të brendshme. Përdoret për suvatimet paraprake me suva themelore ose të veshur me stiropor e të përpunuara sipas sistemit për izolim termik. Është produkt ekologjik me ngjyrë të bardhë shkëlqyese prej gëlqeres së hidratuar, çimentos së bardhë dhe nga rëra e mermerit të bardhë me granulacione të ndryshme. Një thes prej 25 kg. përzihet me 6,3-6,7 litra ujë të pastër. Materiali duhet të jetë pa kokrriza. Pas kohëzgjatjes prej 10 minutave materiali përzihet sërish. Nënshtresa duhet patjetër të jetë e thatë dhe e pastër, e niveluar mirë me Renofix 50 Weiss / Renofix 18. Trashësia e shtresës varet nga granulacioni. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Renova

Madhësia e kokrrizës

0.5mm, 1.5mm, 1mm, 2mm, 3mm

Përshkrimi

RENOFIX 700 është një grafiato minerale për brenda dhe jashtë. Është material bashkëkohor ndërtimi me cilësi të lartë. Suva strukturale përfundimtare për fasada dhe për sipërfaqe të brendshme. Përdoret për suvatimet paraprake me suva themelore ose të veshur me stiropor e të përpunuara sipas sistemit për izolim termik. Është produkt ekologjik me ngjyrë të bardhë shkëlqyese prej gëlqeres së hidratuar, çimentos së bardhë dhe nga rëra e mermerit të bardhë me granulacione të ndryshme. Një thes prej 25 kg. përzihet me 6,3-6,7 litra ujë të pastër. Materiali duhet të jetë pa kokrriza. Pas kohëzgjatjes prej 10 minutave materiali përzihet sërish. Nënshtresa duhet patjetër të jetë e thatë dhe e pastër, e niveluar mirë me Renofix 50 Weiss / Renofix 18. Trashësia e shtresës varet nga granulacioni. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!