HOMESEAL LDS 0,04 FIXPLUS

Homeseal LDS 0.04 FixPlus është një membranë e cila përdoret për sistemin e termoizolimit të catisë.

Marka

Knauf Insulation

Përshkrimi

Homeseal LDS 0.04 FixPlus përbëhet nga dy shtresa të tekstilit të presuar, të paendur polipropilenik dhe shtresa mikroporoze ndërmjet tyre. Dizajni i veçantë i membranës Homeseal LDS 0.04 FixPlus siguron përshkueshmërinë jashtëzakonisht të lartë nga avulli dhe mbrojtjen e shkëlqyer nga depërtimi i shiut dhe erës.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!