MPN PLUS 037

KNAUF MPN Plus 037 është pambuk minerla i cili për izolimin e nxehtësisë dhe për mbrojtje akustike. Mund të porositet në 5, 10 dhe 15 cm të trasha.
Trashësia

50mm, 100mm, 150mm

Marka

Knauf Insulation

Përshkrimi

Aplikimi i rekomanduar: plafonët e lëshuar, tavanet, kulmet e pjerrëta dhe muret ndarëse. MPN PLUS 037 është pllakë kompakte nga pambuku mineral, me dimensione 600x1200mm. Produkti është i padjegshëm, rezistues ndaj temperaturave të larta, i papërshkueshëm nga uji, rezistues ndaj plakjes dhe është kimikisht neutral.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!