NATURBOARD FIT PLUS

NaturBoard FIT PLUS është pllakë kompakte nga pambuku mineral guror, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produktevetë buta.

Njësia

Sasia

1

Trashësia

50mm, 80mm, 100mm

Marka

Knauf Insulation

Përshkrimi

NATURBOARD FIT PLUS është një pllaka izoluese për kulme të pjerrëta. Produkti është i padjegshëm, rezistent ndaj temperaturave të larta, i papërshkueshëm nga uji, rezistent ndaj plakjes dhe është kimikisht neutral.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!