NATURBOARD POD EXTRA

NaturBoard POD EXTRA është pllakë kompakte e pëbërë nga leshi i gurrit dhe me dendësi të qëndrueshme

Njësia

Sasia

1

Trashësia

20mm, 30mm, 50mm, 80mm

Marka

Knauf Insulation

Përshkrimi

Pllaka izoluese për konstruksionet e dyshemesë. NaturBoard POD EXTRA është pllakë kompakte nga leshi i gurit, me dendësi të qëndrueshme dhe u takon produkteve të forta. Produkti është i padjegshëm, rezistent ndaj temperaturave të larta, rezistent ndaj plakjes dhe është kimikisht neutral.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!