Kategori: , Etiketë:

Neopal Kitchen & Bathroom

NEOPAL KITCHEN & BATHROOM ECO është bojë emulsioni antimikrobik ekologjik me cilësi të shkëlqyer, për përdorim të brendëshëm. Është i çertifikuar për veprimin e tij të jashtëzakonshëm anti-mikrobeve Ai përmban materiale speciale që mbrojnë shtresën e thatë të veshjes, që mund të jetë suvaja, duke parandaluar në mënyrë efektive rritjen e mykut dhe baktereve, në zona me lagështi të lartë dhe kondensim avulli si kuzhina, tualete, tavane, bodrume.

Njësia

Kovë

Sasia

0.75 L, 0.97 L, 1 L, 3 L, 10 L

Marka

Vivechrom

Baza

D, P, T, W

Përshkrimi

NEOPAL KITCHEN & BATHROOM ECO është bojë emulsioni antimikrobik ekologjik me cilësi të shkëlqyer, për përdorim të brendëshëm. Është i çertifikuar për veprimin e tij të jashtëzakonshëm anti-mikrobeve Ai përmban materiale speciale që mbrojnë shtresën e thatë të veshjes, që mund të jetë suvaja, duke parandaluar në mënyrë efektive rritjen e mykut dhe baktereve, në zona me lagështi të lartë dhe kondensim avulli si kuzhina, tualete, tavane, bodrume.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!