RENOFIX 13

RENOFIX 13 është një llaç për suvatim dhe përpunim final ose siç njihet ndryshe, fino.

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Renova

Ngjyra

E Bardhë

Përshkrimi

RENOFIX 13 është një llaç për suvatim dhe përpunim final ose siç njihet ndryshe, fino

Skeda Teknike

× Përshëndetje!