Help

        Kontakt

Rrjetë me Fibra Pelqi 145 gr/m2 Eco

Rrjetë alkaline me fibra qelqi 145 gr/m².

Njësia

Copë

Sasia

50m²

Përshkrimi

Përdoret në të gjitha sistemet termike për të përforcuar shtresën përfundimtare që mbulon panelin termioizolues EPS, XPS dhe lesh guri.

Specifikime Teknike

×

Powered by WhatsApp Chat

× Përshëndetje!