Silikonharzputz

Silikonharzputz është një grafiato silikoni ose suva dekorative silikoni/rrëshire për përpunimin e sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme. Konsiderohet si suva gjithëpërfshirëse dhe superiore në mesin e suvave moderne. Produkt me cilësi të lartë, tepër i qëndrueshëm dhe stabil, me granulacione, struktura dhe ngjyra të ndryshme. Rezistues ndaj ndikimeve të jashtme, i papërshkueshëm nga uji dhe i përshkueshëm nga avujt. Me qëndrueshmëri të gjatë, i përshtatshëm për fasada me termoizolim dhe për të gjitha sipërfaqet e suvatuara me llaç gëlqereje-çimentoje. Ruajeni në vend të thatë dhe mbrojeni nga dielli & ngricat. Afati i përdorimit: 18 muaj nga data e shënuar në ambalazhimin origjinal.

Njësia

Kovë

Sasia

25 KG

Marka

Renova

Përshkrimi

Silikonharzputz është një grafiato silikoni ose suva dekorative silikoni/rrëshire për përpunimin e sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme. Konsiderohet si suva gjithëpërfshirëse dhe superiore në mesin e suvave moderne. Produkt me cilësi të lartë, tepër i qëndrueshëm dhe stabil, me granulacione, struktura dhe ngjyra të ndryshme. Rezistues ndaj ndikimeve të jashtme, i papërshkueshëm nga uji dhe i përshkueshëm nga avujt. Me qëndrueshmëri të gjatë, i përshtatshëm për fasada me termoizolim dhe për të gjitha sipërfaqet e suvatuara me llaç gëlqereje-çimentoje. Ruajeni në vend të thatë dhe mbrojeni nga dielli & ngricat. Afati i përdorimit: 18 muaj nga data e shënuar në ambalazhimin origjinal.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!