STYRODUR XPS

Pllaka izoluese XPS siguron kursime të energjisë, izolim termik, nga bodrumi në çati.

Njësia

Sasia

1

Pesha për m³

30-32kg

Marka

SatStryo

Përshkrimi

Pllaka izoluese XPS siguron kursime të energjisë, izolim termik, nga bodrumi në çati. Pikërisht aty ku presioni ekstrem dhe stresi i lagështisë, veçanërisht kërkesat e mëdha për materialet izoluese, polistireni i extruduar (forma e shkurtër XPS, emëruar pas shkumës së polistirenit të extruduar) është zgjidhja ideale për aplikime të shumta. Të tilla si izolimi rrethues dhe bazës, izolimi i kulmit të sheshtë, izolimi nën pllakën e tokës, në zona të lagura, etj.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!