Kategori: , Etiketë:

Super Neopal

SUPER NEOPAL është një bojë e brendshme me cilësi premium, me fuqi të madhe fshehëse, bardhësi superiore dhe nuanca të ndritshme me qëndrueshmëri të gjatë të ngjyrave. Super Neopal është pa amoniak dhe është ideal për të gjitha ambientet e brendshme. Është i përshtatshëm për suva, beton, tulla, dru. Ka veti të shkëlqyera punuese dhe niveluese, ngjitje të fortë dhe tharje të shpejtë. Jep një përfundim në ngjyrën mat, pa difekte edhe pas disa larjeve së shpeshtë. Super Neopal është rezistent ndaj flakës.

Njësia

Kovë

Sasia

0.75 L, 0.97 L, 2.9 L, 9.7 L, 1 L, 3 L, 10 L

Marka

Vivechrom

Baza

D, P, T, W

Përshkrimi

SUPER NEOPAL është një bojë e brendshme me cilësi premium, me fuqi të madhe fshehëse, bardhësi superiore dhe nuanca të ndritshme me qëndrueshmëri të gjatë të ngjyrave. Super Neopal është pa amoniak dhe është ideal për të gjitha ambientet e brendshme. Është i përshtatshëm për suva, beton, tulla, dru. Ka veti të shkëlqyera punuese dhe niveluese, ngjitje të fortë dhe tharje të shpejtë. Jep një përfundim në ngjyrën mat, pa difekte edhe pas disa larjeve së shpeshtë. Super Neopal është rezistent ndaj flakës.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!