Kategori: , Etiketë:

Vive Emulsion

VIVE EMULSION është një bojë emulsioni për përdorim të brendshëm, e përshtatshme për sipërfaqe të tilla si mure, tavane, shkallë, magazina. Përfaqëson zgjidhje ekonomike dhe të besueshme për zonat ku nevojitet lyerje dhe që kanë nevojë që të freskohen kohë pas kohe si hotele, shkolla, spitale, punë të mëdha publike, duke ofruar një rezultat të garantuar me një çmim të jashtëzakonshëm. Tharhet shpejt dhe rilyhet shpejt. Shfaq rezistencë të mirë ndaj njollave, larje të mirë dhe ruan vetitë e tij edhe në temperatura të ulëta. Kombinon bardhësi dhe mbulim të madh me lehtësinë e aplikimit dhe veti shumë të mira niveluese.

VIVE EMULSION disponohet në ngjyrë të bardhë dhe në nuanca të pakufizuara përmes sistemit të ngjyrosjes së Vivechrom, CHROMOSYNTHESIS, në paketim 750ml, 3lt dhe 9lt.

Njësia

Kovë

Sasia

0.75 L, 3 L, 9 L

Marka

Vivechrom

Baza

D, P, W

Përshkrimi

VIVE EMULSION është një bojë emulsioni për përdorim të brendshëm, e përshtatshme për sipërfaqe të tilla si mure, tavane, shkallë, magazina. Përfaqëson zgjidhje ekonomike dhe të besueshme për zonat ku nevojitet lyerje dhe që kanë nevojë që të freskohen kohë pas kohe si hotele, shkolla, spitale, punë të mëdha publike, duke ofruar një rezultat të garantuar me një çmim të jashtëzakonshëm. Tharhet shpejt dhe rilyhet shpejt. Shfaq rezistencë të mirë ndaj njollave, larje të mirë dhe ruan vetitë e tij edhe në temperatura të ulëta. Kombinon bardhësi dhe mbulim të madh me lehtësinë e aplikimit dhe veti shumë të mira niveluese.

VIVE EMULSION disponohet në ngjyrë të bardhë dhe në nuanca të pakufizuara përmes sistemit të ngjyrosjes së Vivechrom, CHROMOSYNTHESIS, në paketim 750ml, 3lt dhe 9lt.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!