RENOFIX 10

RENOFIX 10 është një llaç që përdoret për muret e brendshme dhe të jashtme si dhe për pjesët e lagështa të murit. Për suvatim me dorë duhet që një thes Renofix 10 të përzihet 2 minuta me mikser me 6,5-7,5 litra ujë të pastër.Me makinë suvatimi spërkaten muret, me nivelues alumini rRrafshohet sipërfaqja. Sipërfaqes së murit duhet patjetër t’i pastrohet pluhuri, mbeturinat dhe njollat e yndyrës. Në sipërfaqet e lëmuara të betonit duhet patjetër të përdoret si llaç lidhës ngjitësi ndërtimor Renofix 5 si urëlidhëse. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. Të ruhet në vend të thatë. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Njësia

Thes

Sasia

30 KG

Marka

Renova

Ngjyra

E Bardhë, Gri

Përshkrimi

RENOFIX 10 është një llaç që përdoret për muret e brendshme dhe të jashtme si dhe për pjesët e lagështa të murit. Për suvatim me dorë duhet që një thes Renofix 10 të përzihet 2 minuta me mikser me 6,5-7,5 litra ujë të pastër.Me makinë suvatimi spërkaten muret, me nivelues alumini rRrafshohet sipërfaqja. Sipërfaqes së murit duhet patjetër t’i pastrohet pluhuri, mbeturinat dhe njollat e yndyrës. Në sipërfaqet e lëmuara të betonit duhet patjetër të përdoret si llaç lidhës ngjitësi ndërtimor Renofix 5 si urëlidhëse. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. Të ruhet në vend të thatë. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!