RENOFIX 12

RENOFIX 12 është një llaç ekologjik me cilësi të lartë për përpunim të bukur të mureve dhe tavaneve me cilësi të lartë. Përdoret për sipërfaqe të jashtme dhe të brendshme. Sipërfaqja duhet të jetë e pastër dhe e thatë. Për suvatim me dorë duhet që nji thes të përzihet me 5,5 deri 6 litra ujë të pastër. Me makinë suvatimi Skure-Tech S4 spërkaten muret. Materiali duhet të jetë pa kokrriza. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C.T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Njësia

Thes

Sasia

25 KG

Marka

Renova

Ngjyra

E Bardhë, Gri

Përshkrimi

RENOFIX 12 është një llaç ekologjik me cilësi të lartë për përpunim të bukur të mureve dhe tavaneve me cilësi të lartë. Përdoret për sipërfaqe të jashtme dhe të brendshme. Sipërfaqja duhet të jetë e pastër dhe e thatë. Për suvatim me dorë duhet që nji thes të përzihet me 5,5 deri 6 litra ujë të pastër. Me makinë suvatimi Skure-Tech S4 spërkaten muret. Materiali duhet të jetë pa kokrriza. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C.T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!