RENOFIX 20

RENOFIX 20, përdoret për fasada dhe si llaç për cokël të fasadës , për sipërfaqe të brendshme, për hapësira të lagështa e të ftohta, për puseta dhe mure betoni. Për suvatim manual duhet një thes Renofix 20 të përzihet me 8/8,5 litra ujë të pastër. Me makinë suvatimi Skure-Tech S4 spërkaten muret, me nivelues alumini rrrafshohet sipërfaqja. Sipërfaqes së murit duhet t’i pastrohet pluhuri, mbeturinat dhe njollat yndyrore. Në sipërfaqe të lëmuara betoni duhet doemos që si urëlidhës të përdoret ngjitësi ndërtimor Renofix 5. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Njësia

Thes

Sasia

40KG

Marka

Renova

Ngjyra

E Bardhë

Përshkrimi

RENOFIX 20, përdoret për fasada dhe si llaç për cokël të fasadës , për sipërfaqe të brendshme, për hapësira të lagështa e të ftohta, për puseta dhe mure betoni. Për suvatim manual duhet një thes Renofix 20 të përzihet me 8/8,5 litra ujë të pastër. Me makinë suvatimi Skure-Tech S4 spërkaten muret, me nivelues alumini rrrafshohet sipërfaqja. Sipërfaqes së murit duhet t’i pastrohet pluhuri, mbeturinat dhe njollat yndyrore. Në sipërfaqe të lëmuara betoni duhet doemos që si urëlidhës të përdoret ngjitësi ndërtimor Renofix 5. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të përdoret nën temperaturë prej +5°C. T’i përmbaheni udhëzimit teknik.

Skeda Teknike

× Përshëndetje!